Na jugu vatromet, na istoku poziv!

Izvor: Mondo, 23.Feb.2019, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na jugu vatromet, na istoku poziv!

Navijači Partizana slavili i imali poruku pred duel sa Crvenom zvezdom u 24. kolu.

U nešto većem broju navijači Partizana došli su na utakmicu sa Proleterom iz Novog Sada u 23. kolu Superlige Srbije (ulaz besplatan).

 Lep ambijent za domaćina na stadionu u Humskoj ulici uveličali su i igrači "parnog valjka", koji su već u prvom poluvremenu napunili mrežu debitanta u najjačem rangu.

Frakcija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Grobara na južnoj tribini je u 20. minutu napravila veliki vatromet, dok su navijača Partizana popalili dimne bombe i baklje, a zbog nekoliko ubačenih na teren i utakmica je bila prekinuta. "Partizanovci" su imali i poruku za ostale navijače pred "večiti derbi", ali i ostale mečeve u sezoni: "Napunimo istok da branimo Partizan"!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.