Izvor: HotSport.rs, 25.Nov.2014, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKOLIĆ: Imamo priliku da uživamo u kolevci fudbala

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas na konferenciji za medije da će utakmica protiv Totenhema u Londonu biti „veliko zadovoljstvo“, i da je igranje u Engleskoj čast za svakog fudbalera.

– Idemo u London da igramo Ligu Evrope, što je veliko zadovoljstvo za sve nas, jer se igra u kolevci fudbala i zna se kakva je atmosfera tamo na stadionima i kolika je čast to za svakog fudbalera. Biće to izvanredna >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << prilika, pre svega za mlađe igrače, da skupe iskustvo igrajući protiv jednog od najboljih timova u Premijer ligi, prema mom mišljenju, najbolje lige na svetu – rekao je Nikolić, a prenosi Beta.
Totenhem i Partizan igraju u četvrtak u Londonu meč petog kola Grupe C Lige Evrope. U prvoj utakmici bilo je 0:0, ali je engleski tim praktično već obezbedio plasman i samo teorijski može da ispadne, dok crno-beli nemaju šanse da prođu u drugu fazu, ali Nikolić naglašava da njegovi igrači imaju motiva.
– Izmerili smo se u Beogradu. Ovde smo odigrali izvanrednu utakmicu i verujem da će Totenhem imati motiv da pokaže da to nije bio realan odnos snaga na terenu. Mi ćemo imati motiv da pokažemo da možda možemo još jednom da napravimo nešto slično. Očekujem da će igrati u sličnom sastavu kao u Beogradu, pošto su praktično obezbedili plasman – rekao je Nikolić i za kraj dodao:
– U subotu nas čeka značajna utakmica u Novom Pazaru. Moraćemo da nađemo dobitnu kombinaciju što se tiče tima. Ne smemo da se igramo imenom kluba u Evropi, ali ne smemo ni da zaboravimo takmičarsku ambiciju protiv Totenhema. Partizan ne sme da zaboravi takmičarsku ambiciju ni u prijateljskoj utakmici, a kamoli protiv Totenhema u Londonu – zaključio je Marko Nikolić. 
Utakmica na „Vajt Har Lejnu“ zakazana je za četvrtak, 27. novembar, od 21.05.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.