NIJE DUGO ČEKAO NA POSAO: Ivić opet u Čempionšipu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2021, 10:33

NIJE DUGO ČEKAO NA POSAO: Ivić opet u Čempionšipu!

Srpski stručnjak dobio otkaz u Votfordu.

Još od odlaska sa klupe Votforda, zbog nesuglasica sa napadačem Trojem Dinijem, Vladimir Ivić je bez posla.

To bi uskoro moglo da se promeni, obzirom da Skaj sport prenosi da je nekadašnji as Partizana u najužoj konkurenciji da preuzme Šefild Venzdej, još jednog člana Čempionšipa.

Osim Ivića, za mesto menadžera popularnih Sova konkurišu: Holanđanin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Henk ten Kate, Španac Pep Klotet, Rumun Kozmin Kontra i Englez Pol Kuk.

🗣 Chances of Vladimir Ivic becoming Sheffield Wednesday boss become clearer

🔗 https://t.co/5B6bDiTBGv#SWFC #UTO #OwlsMad

— Owls Mad 🦉 (@OwlsMad_UK) January 25, 2021

Vlasnik kluba, biznismen sa Tajlanda, Dejphon Čansiri najavio je da neće žuriti sa odlukom jer je do sada napravio nekoliko grešaka.

Šefild privremeno vodi Nil Tompson, pomoćnik prethodnih menadžera Sova Tonija Pjulisa i Gerija Monka.

Sove su trenutno na 23. mestu, pretposlednjem na tabeli Čempionšipa. Klub je tokom leta proglašen krivim za kršenje pravila potrošnje u ovom rangu, zbog čega je kažnjen, pa je sezonu počeo sa minusom od 12 bodova, da bi mu se nakon žalbe kazna prepolovila na -6 poena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ivić među kandidatima za menadžera Šefild Vensdeja

Izvor: N1 televizija, 06.Feb.2021

Skaj Sports je objavio uži izbor trenera koji konkurišu za mesto menadžera Šefild Vensdeja. Među njima su Holanđanin Henk ten Kate, Španac Pep Klotet, Rumun Kozmin Kontra, Englez Pol Kuk i Srbin Vladimir Ivić.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.