Mirkovićev pun pogodak? A mnogi su sumnjali...

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2018, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirkovićev pun pogodak? A mnogi su sumnjali...

Derbi je pokazao koliko vredi.

Posle dolaska Zorana Mirkovića na klupu Partizana umesto Miroslava Đukića, navijači crno-belih očekivali i više novih pojačanja do kraja letnjeg prelaznog roka, ali umesto toga, u Humsku je stigao samo reprezentativac Crne Gore Aleksandar Šćekić.

Na Mirkovićevo insistiranje.

Njih dvojica se odranije odlično poznaju, pošto su sarađivali u reprezentaciji Crne Gore i jasno je da je još tada Mirković >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stekao veliko poverenje u snažnog vezistu.

Mnogi su do sinoć sumnjali u taj Mirkovićev izbor i pitali se zbog čega je Šćekić od dolaska u Partizan ekspresno dobio veliku minutažu, zbog čega više ne igra ''Lola'' Smiljanić, ali sve te sumnje ovaj momak je razvejao partijom u 158. večitom derbiju.

Odigrao je gotovo bez greške, dominirao je na sredini terena, dobijao vazdušne duele, sjajno se kretao i potvrdio zbog čega je doveden.

Utisak je da je njegov period prilagođavanja na novu sredinu završen, da se na pravi način uklopio u ekipu i u nastavku sezone mogao bi mnogo da donese crno-belima. A da bi se taj utisak i potvrdio, Šćekić će morati slične partije da pruža u kointinuitetu, baš kao i kompletna ekipa Partizana ukoliko želi da ostane u trci za duplu krunu.

Narednu utakmicu crno-beli igraju već u sredu od 15 časova u 1/16 finala Kupa Srbije, kada će gostovati trećeligašu Kolubari iz Lazarevca.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.