Miletić o Malatiji: Kažu da će nam četiri gola...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2019, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miletić o Malatiji: Kažu da će nam četiri gola...

Defanzivac Partizana Nemanja Miletić rekao je da se nada će Partizan da preskoči Malatiju i plasira se u plej-of za Ligu Evrope.

Fudbaleri Partizana u Tursku putuju sa 3:1 iz Beograda i u slučaju da zadrže veliku prednost u narednoj fazi čeka ga skoro sigurno norveški Molde.

"Očekujem da prođemo. Sad u autobusu smo čitali da su izjavili da će nam dati nam daju četiri gola, ali videćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sve na terenu. Ne znam šta bi moglo da bude presudno, ali da će oni morati da krenu napred jer su u zaostatku", rekao je Miletić novinarima na aerodromu "Nikola Tesla" pre puta u Tursku.

Kao bitan detalj naveo je početnih 20 minuta meča u Malatiji.

"Daćemo sve od sebe, videli smo da možemo da igramo sa njima. U prvoj utakmici pokazali smo da smo bolja ekipa, to moramo i da pokažemo i tamo da bismo prošli u plej-of", zaključio je Miletić.

Revanš utakmica između Malatije i Partizana igra se sutra od 19 sati.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.