Izvor: BanjalukaLive.com, 29.Apr.2013, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Na derbi samo ako me puste na stadion

Zaplet Superlige koji ni na "Marakani" nisu očekivali iznenadio je i Sinišu Mihajlovića. Srpski selektor je zadovoljan što će vjerovatno derbi presudi u trci za prvaka. Stižem na derbi. Naravno, ako me puste na stadion nasmijao se Mihajlović, aludirajući na nedavne igrarije OFK Beograda za meč Kupa. Ne verujem da može u Humskoj 1 da se tako nešto desi. Nisam u sukobu sa čelnicima Partizana, naprotiv, sa predsednikom Đurićem sam u prijateljskim odnosima. Stigla je i do selektora priča o sukobu mladih reprezentativaca Šćepovića, Mitrovića i Markovića u Novom Pazaru. - Dobio sam tri različite verzije, Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/fudbal/mihajlovic-na-derbi-samo-ako-me-puste-na-stadion.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Miha: Na derbi samo ako me puste

Izvor: B92, 30.Apr.2013, 12:26

Selektor srpskih fudbalera Siniša Mihajlović rekao je da je zadovoljan što će verovatno večiti' derbi odlučiti osvajača Jelen Superlige Srbije...Iako su pre nekoliko nedelja mnogi Partizan već proglasili šampionom, zbog 11 bodova prednosti, ona se istopila i crno-beli' sada imaju samo dva...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.