Izvor: RTS, 30.Apr.2021, 13:02

Marković: Stigao nas je umor, važno da smo pobedili

Fudbaler Partizana Svetozar Marković rekao je da utakmica protiv Proletera u Novom Sadu nije bila laka.
Crno-beli su u 34. kolu Superlige pobedili Proleter 3:1 i to je bila 28. pobeda u sezoni.

"Nije bila laka utakmica u početku, oni su čak i imali više šansi. Možda nismo dobro ušli u utakmicu, pravili smo neke greške koje nismo smeli, ali otvorio sam utakmicu tim golom i naravno da sam srećan. Još važnije je što smo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pobedili", rekao je Marković za klupski sajt.
Marković je bio strelac prvog gola za Partizan, ali je postigao i autogol u 78. minutu.
"Malo sam i umoran, a što se tiče gola, došlo je do nesporazuma Popovića i Banjaka gde je Mirosavljeva poslužila sreća. Lopta je praktično išla u gol aut, ali me je nespretno pogodila, obišla Banjaka i ušla u gol", rekao je Marković koji se osvrnuo i na svoje zdravstveno stanje.
"Sto posto sam spreman, malo nas je sve timski stigao umor. Biće sve u redu, mislim da ćemo se u nekoliko narednih dana svi odmoriti i oporaviti", zaključio je Marković.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.