Marka: Najcrnji poraz u istoriji Real Madrida

Izvor: B92, 27.Apr.2023, 23:30

Marka: Najcrnji poraz u istoriji Real Madrida

Košarkaši Partizana pobedili su Real Madrid i u drugom meču plej-of Evrolige 95:80.

Meč u prestonici Španije obeležile su ružne scene na 100 sekundi do kraja meča, kada je izbila tuča

Do sukoba igrača došlo je kada je na minut i 40 sekundi do kraja, Ljulj bezbrazno faulirao Pantera, a ovaj mu nije oprostio.

U tuču su se uključili svi igrači, a najgore je prošao Dante Egzum kog je za vrat uhvatio Jabusele, oborio ga i počeo da bije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << terenu.

Oborio ga je neverovatnim zahvatom prilikom kog je mogao i vrat da mu slovi, ali da ugrozi i život. Sudije su gledale snimak svih dešavanja, a pošto su svi igrači bili u sukobu, fizički nije imalo kako da se odigra poslednjih 100 sekundi.

Samo Rudi Fernandes nije dobio isključujući faul, jer je jedini ostao na klupi.

Španska Marka povodom svih dešavanja objavila je tekst pod naslovom "Najcrnji poraz u istoriji Real Madrida", da gube 0:2 i ga drugi meć su okončali u sramnoj završnici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.