MILOŠU IZDAJEM STAN, UZEO SAM MU RAČUNE Oglasio se tužilac pred kojim je uhapšen Veljin saradnik

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2021, 18:14

"MILOŠU IZDAJEM STAN, UZEO SAM MU RAČUNE" Oglasio se tužilac pred kojim je uhapšen Veljin saradnik

U Pančevu su privedene još dve osobe bliske kriminalnom klanu Velje Nevolje i Marka Miljkovića Mareta.

Miloš Đukanović iz Pančeva, navijač Partizana, blizak Veljku Belivuku, poznatiji kao Velja Nevolja, uhapšen je danas u ovom gradu i to dok je bio u društvu Toma Zorića, člana Državnog veča tužilaca i Milice Ljubičić, zamenice Drugog osnovnog javnog tužioca.

Kako za medije potvrđuje Zorić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hapšenje Đukanovića se dogodilo pred njim, međutim on ističe da mladića poznaje jer mu izdaje stan.

- Milošu Đukanoviću izdajem stan. Bio sam s Milicom na kafi posle posla kada sam se usput našao sa Đukanovićem da uzmem račune. U tom trenutku je prišla policija i priveli su ga - kaže Zorić.

On dodaje, da drugih informacija o Đukanoviću nema.

U pitanju su Predrag Janković poznatiji kao Pesko i Marko Milosavljević javnosti poznat pod nadimkom Bojke. Janković i Milosavljević su produžene ruke Belivuka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Belivukov saradnik u Pančevu, dok je „plaćao kiriju“ tužiocu

Izvor: N1 televizija, 05.Feb.2021

Navijač Partizana Miloš Đukanović, blizak vođi "Principa" Veljku Belivuku, zvanom Velja Nevolja, uhapšen je danas u Pančevu u društvu dva državna tužioca, a reč je Tomi Zoriću i Milici Ljubičić. Zorić za Nova.rs ističe da je tačno da je prisustvovao hapšenju, ali da ne zna o čemu se...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.