MENIG: Dva gola mi mnogo znače za sampouzdanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2021, 20:45

MENIG: Dva gola mi mnogo znače za sampouzdanje

Partizan savladao Trajal u šesnaestini finala Kupa Srbije.

Partizan je uspešno preskočio prepreku u šesnaestini finala Kupa Srbije pošto je u Humskoj savladao kruševački Trajal sa 3:0. Crno-beli su konstnatno napadali i zasluženo ostvarili plasman u osminu finala.

Dvostruki strelac za Partizan na ovom meču bio je Kvinsi Menig. Holanđanin je u 25. minutu probio bunker gostiju, a zatim u 49. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još jednim golom trasirao put ka pobedi crno-belih.

 - Bio je i težak teren za igru, a i loše vreme. Protivnik nam nije dao mnogo prostora za igru. Prvih dvadesetak minuta nismo mogli da ih ''probijemo'' i da nađemo slobodnog igrača. Ipak, borbenost se isplatila i asistencijama Miloša Jojića preko Lazara Markovića, kao i Danila Pantića, upisao sam dva gola koja mi mnogo znače na polju samopouzdanja. Ovaj mesec je veoma težak, jer imamo mnogo značajnih utakmica i u ligi i u Evropi. U ligi moramo svaku da dobijemo da bismo išli ka našem cilju, a to je da ostanemo na prvom mestu do kraja ove jesenje polusezone. Što se tiče Evrope, na korak smo do ''proleća'', ali baš zato ne smemo da kiksnemo, a čeka nas i jak Gent. Kako god da okrenete, svaka utakmica je život. Radimo vredno, imamo roster dobrih igrača, pa da vidimo dokle možemo - rekao je Menig.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Karolina Muhova češka teniserka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.