Lesor: Željko Obradović mi je verovao kao nikom

Izvor: B92, 09.Nov.2023, 00:30

Lesor: Željko Obradović mi je verovao kao nikom

Francuski košarkaš Matijas Lesor kaže da je u Partizanu imao veliku podršku.

Snažni centar je u Beogradu proveo dve sezone, a u minuloj je bio izabran u idealnu petorku Evrolige.

Lesor nije propustio šansu da radi sa Željkom Obradovićem, koji je verovao u njega, baš kao i navijači crno-belih.

"Bila je to odlična prilika da igram za Željka Obradovića. Beograd je za mene postao posebno mesto. Posle prve godine sam rekao da ne želim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da idem nigde, već da nastavim tamo, da igram po njegovim instrukcijama u Evroligi u koju se ekipa vratila. Bilo mi je važno da ostanem u Partizanu i srećan sam što sam igrao tamo. Voli da kaže da treba da uživamo u životu. To nam je uglavnom govorio. Morate biti čvrsti i fokusirani na teren, ali van terena morate uživati u životu. Trebalo bi da radite stvari u kojima uživate. Često je to govorio", rekao je Lesor za "Jurohups" i dodao:

"Imao sam priliku da igram za odličnog trenera. Verovao mi je kao nikome. Već je bila velika stvar igrati po uputstvima trenera koji je devet puta osvajao Evroligu i dao mi startnu poziciju kada mi drugi treneri nisu verovali da to uradim. Takođe sam bio veoma uzbuđen što se ekipa posle deset godina vratila u Evroligu".

Lesor je postao miljenik "grobara".

"I navijači su mi mnogo verovali. Sve je to bilo zajedno i nisam mogao da ih izneverim. Verovali su mi, dali su mi nešto što drugi nisu. Kada poželiš takve situacije i one se ostvare, pamtiš ih zauvek. Ne dolaze lako. Lično sam znao koliko je retko i teško biti u takvoj situaciji i želeo sam da to maksimalno iskoristim. Zbog svega toga nisam želeo da ih razočaram", kazao je Lesor.

Lesor je proteklog leta pojačao Panatinaikos.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LESOR DOBRO PAMTI SVE: Niko u mene nije verovao kao Željko i Grobari (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2023

Ostvario veliki napredak u Beogradu...Retko koji igrač je za dve sezone ostavio takav trag u Partizanu i konekciju sa navijačima kao Matijas Lesor. Francuski centar je letos prešao u Panatinaikosom, ali je gotovo svakodnevno u kontaktu sa crno-belima zbog čega je čak imao problema u Atini...U...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.