Leo Vesterman: Bravo Srbija i kralju Đorđeviću!

Izvor: Mondo, 13.Sep.2014, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leo Vesterman: Bravo Srbija i kralju Đorđeviću!

Francuz, doskorašnji igrač Partizana, čestitao je Srbima veliku pobedu u polufinalu Svetskog prvenstva i to protiv selekcije čiji je i on potencijalni član.

Foto: MN Press

Kakav sportista!

Leu Vestermanu sigurno je teško što u finalu Svetskog prvenstva neće gledati svoje drugare iz reprezentacije i navijati za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << njih protiv SAD. "Trikolore" će bodriti u borbi za treće mesto sa Litvanijom.

Ali, u finalu će navijati za Srbiju. Zemlju u kojoj je do nedavno igrao košakrku, u kojoj se afirmisao i za koju je navijao pored Francuske.

Posle meča, uputio je iskrenu čestitku "orlovima" i selektoru Aleksandru Đorđeviću koga je ponovo nazvao "kraljem".

"Bravo Srbijo, zaslužila si! Tako sam srećan što gledam ovu mladu reprezentaciju, sa malo poznatim igračima kako igrao i snažno se bori. Bravo kralju Đorđeviću", poručio je mladi Francuz.

Bravo SERBIA , You deserve it !! So happy to see this young team with some unknow players playing and fighting hard ! Bravo krajl Djordjevic

— Westermann Léo (@lwestermann) September 12, 2014

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

VESTERMAN: Bravo Srbijo, bravo kralju Đorđeviću!

Izvor: Kurir, 13.Sep.2014

PARIZ  - Bivši košarkaš Partizana Francuz Leo Vesterman čestitao je Srbiji plasman u finale Svetskog prvenstva u Španiji...Vesterman je standardni reprezentativac "trikolora", ali zbog povrede nije mogao da nastupi za Francuze na Mundobasketu...Srbija je u polufinalu pobedila Francusku 90:85 i...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.