Lekićeva i Ilić najbolji u 2012. godini

Izvor: Press, 28.Dec.2012, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekićeva i Ilić najbolji u 2012. godini

U konkurenciji igrača i igračica iz domaće lige najbolje je bila golmanka Maks sporta Jovana Risović i rukometaš Partizana Uroš Mitrović.

Predsednik RSS Velimir Marjanović istakao je da je 2012. bila najuspešnija godina u istoriji srpskog rukometa.

- Imali smo polufinaliste u muškoj i ženskoj konkurenciji na Evropskom prvenstvu. U jednoj godini dva puta smo organizovali EP i to je prvi put u istoriji. Zbog svega toga nalazimo se na četvrtom mestu svetske >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << range liste, što je najbolji plasman od svih naših saveza - rekao je Marjanović na proslavi "Dana rukometa" u Beogradu.

On je dodao da je ova godina "temelj budućih rezultata".

Muška reprezentacija Srbije osvojila je srebrnu medalju na EP u Beogradu, dok je ženski nacionalni tim zauzeo četvrto mesto na prvenstvu Evrope.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.