Izvor: MozzartSport.com, 02.Mar.2021, 20:01

Lalatović ovaj put kratak: Skratili ste mi jezik

Poznat je trener Vojvodine kao čovek "bez dlake na jeziku", ali ovaj put posle poraza od Partizana nije bio posebno inspirisan za priču.

Imao je Nenad Lalatović u najavi utakmice sa Partizanom ponovo izlaganje koje se velikim delom odnosilo na situaciju u Vojvodini i unutrašnje probleme, a kao neko ko uvek kaže ono što misli, očekivalo se da bi mogao da bude pričljiv i posle poraza od Partizana u Humskoj, međutim, ovaj put je mladi trener ostao zakopčan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
U izjavi za TV Arena Sport na konstataciju da je kraj aut-linije bio mirniji nego inače, kratko je rekao:

"Vi me smirite. Plaćam kaznu 200-300 hiljada, ne smem da komentarišem, ne smem da kažem. Skratili ste mi jezik".

Što se tiče utakmice, čestitao je Partizanu na pobedi 2:0.

"Partizan je bio bolji, pobedio 2:0 zasluženo i čestitam im. Naivno smo primili golove, kod drugog gola ne smem da komentarišem, videćemo kako smo ga primili. Imali smo svoje šanse, mogli smo da se vratimo da je Bojić dao gol, a onda i u 92. stopostotnu šansu, ali moram da priznam da je Partizan bio bolji danas", konstatovao je Lalatović.

Današnjim porazom za Vojvodinu je verovatno ostalo nedostižno drugo mesto, pošto crno-beli sada imaju velikih 12 bodova prednosti.

,

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.