LJUBIMAC GROBARA TVRDI: Vredeo bih 50 miliona evra da sam malo mlađi

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2020, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBIMAC GROBARA TVRDI: Vredeo bih 50 miliona evra da sam malo mlađi

Ubeđen je.

Bivši fudbaler Partizana i veliki ljubimac Grobara Valerij Božinov govorio je u superlativima o nekadašnjim igračima crno-belih, a sadašnjem tandemu Fjorentine - Nikoli Milenkoviću i Dušanu Vlahoviću. Mladog napadača je čak uporedio sa sobom, uz tvrdnju da bi on u današnje vreme vredeo 50 miliona evra, baš kao što Vlahović danas vredi.

Božinov je potvrdio da je upravo on bio jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od ključnih ljudi za prelazak Partizanovog tandema u redove Viole, jer je potvrdio njihov kvalitet kada ga je za mišljenje pitao sportski direktor Italijana Panteleo Korvino.

- Poslednji put kada smo se čuli Korvino i ja je bilo kada je zvao za Milenkovića i Vlahovića. Pitao me je šta mislim. Rekao sam mu da ne razmišlja mnogo i da ih uzima odmah jer je reč o sjajnim igračima. Novac uložen u njihovo dovođenje će mu se vratiti deset puta - rekao je Bugarin.

Zatim se posebno osvrnuo na Vlahovića.

- Mnogo ga volim. Upoznali smo se u Partizanu gde smo igrali zajedno. U njemu sam video 15-godišnjeg sebe. Ali još opasnijeg. Kažem to u pozitivnom kontekstu. Ja sam 2004. otišao u Fiorentinu za 15 miliona evra, a Dušan danas vredi 50 miliona evra. Mada, mislim da bih i ja vredeo toliko jer su se cene na tržištu promenile - poručio je Božinov

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.