Izvor: HotSport.rs, 22.Dec.2016, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEGENDA CRNO-BELIH: Ne mogu da radim u klubu gde ‘navijači‘ postrojavaju igrače

Legendardni Dražen Dalipagić je govorio o tome zašto nikako ne bi želeo da radi u Partizanu.
Popularni Praja je osvojio mnogo toga sa Partizanom, proživeo puno lepih trenutaka i radosnih momenata sa navijačima crno-belih, ali, kako kaže, više ništa nije isto.
– Ma, koje nove generacije? Pa, pogledajte samo kako se ponašaju ovi sadašnji navijači. To za mene nisu navijači. Oni ne dolaze na utakmice da podrže svoje ekipe, košarkaše, fudbalere, svejedno, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nego da izraze neke frustracije, da divljaju. To nema veze sa sportom, košarkom, s normalnim životom uopšte, rekao je Dalipagić za Dnevni avaz.
Dražen Dalipagić je karijeru započeo 1971. godine u Partizanu, tek 1980. je prešao u Veneciju, da bi se več sezone 1981/1982 vratio u crno-beli tabor. Za reprezentaciju Jugoslavije je nastupao 243 puta, a igračku karijeru je okončao u dresu Crvene zvezde.
– Bože, sačuvaj! Pa kako ja mogu raditi u klubu čije igrače navijači svako malo postrojavaju i prema njima se ponašaju kao gazde. Teraju ih da nose majice s likom ubijenih kriminalaca koji su, kao, vođe navijača. I ja sam bio igrač i nije postojao način da se klanjam kriminalcima ili da me neko natera da nosim takve majice. Odmah bih se prestao baviti tim sportom, zaključio je Praja.
Bivši as je još bosanskim novinarima dodao da ni u kakvom slučaju ne bi imao posla sa svojim nekadašnjim klubom.
The post LEGENDA CRNO-BELIH: Ne mogu da radim u klubu gde ‘navijači‘ postrojavaju igrače appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.