Kurćubić: Ovo je najlaška utakmica za pripremu

Izvor: Beta Video, 31.Jul.2015, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurćubić: Ovo je najlaška utakmica za pripremu

NOVI PAZAR - Trener fudbalera Novog Pazara Petar Kurćubić izjavio je danas da je duel sa Partizanom najlakše pripremiti. Motiva nam neće nedostajati, ali sa druge ovo je najteža utakmica. Partizan je najbolji tim u Srbiji, sa najboljim igračima. Pred nama je veliki izazov i pitanje da li možemo da se fizički nosimo sa njima, rekao je Kurćubić. (CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Kurćubić: Partizan favorit, ali imamo svoje adute

Izvor: Akter, 31.Jul.2015

Trener Novog Pazara Petar Kurćubić rekao je danas da će njegovi fudbaleri pokušati da spreče dominaciju Partizana u utakmici trećeg kola Super lige Srbije, kao i da će u trenutku poseda pokušati da budu opasni po gol protivnika.."Znamo kako treba da igramo sutra, ali pitanje je hoće li nam oni...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.