Kovačević: Čuvali smo leđa jedan drugom

Izvor: B92, 09.Mar.2024, 21:37

Kovačević: Čuvali smo leđa jedan drugom

Defanzivac Partizana Bojan Kovačević istakao je zajedništvo ekipe iz Humske kao razlog što je taj tim uspeo da izbegne poraz u "večitom" derbiju (2:2).

Gosti na stadionu "Rajko Mitić" su u jednom trenutku meča imali i prednost, ali je Zvezda bila ta koja je veći deo meča napadala i stvarala šanse.

U nekoliko navrata je baš Kovačević bio taj koji je spasao siguran gol domaćina, a nije mu bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << strano ni da loptu skloni sa gol-linije.

"Sve ste videli šta se dešava. Igrali smo zajedno, kompaktno, čuvali jedni drugima leđa. Želim da čestitam svojoj ekipi na fer i korektnoj borbi", rekao je Kovačević koji nije želeo da komentariše suđenje.

Ništa ne bi promenio, ali jednu stvar je posebno izdvojio među onima koje mu se sviđaju u igri crno-belih.

"Što smo igrali jedan za drugog, što smo ostavili srce na terenu", dodao je mladi štoper.

Imali su gostujuću fudbaleri veliku podršku sa trbina.

"Zahvalio bih se navijača što su došli u tolikom broju da nas podrže. To je bio vetar u leđa. Voleo bih da je tako na svakoj utakmici", zaključio je Kovačević.

Ni njegov saigrač Samed Baždar nije ostao imun na atmosferu.

"Mislim da u poslednje vreme nije bilo ovoliko navijača. Uživali smo", rekao je Baždar u razgovoru sa medijima.

Da li će njegov tim uspeti da sačuva prednost od jednog boda?

"To je minimalna prednost. Ima još mnogo da se igra, mnogo bodova je u opticacju. Idemo iz utakmice u utakmicu. Ostaje žal zbog primljenog gola, mislim da smo mogli do pobede", zaključio je mladi fudbaler Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.