Kolumbijac Angulu jedina opcija na levoj strani

Izvor: Politika, 04.Avg.2014, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolumbijac Angulu jedina opcija na levoj strani

Novi trener Ludogoreca Dermendžijev ne može da računa na Mineva i Šokoa, kao i povređenog Vitinju. – „Crno-beli” vežbali penale. – Prodaja ulaznica ide odlično

Kolumbijac Angulu, za koga je Ludogorec morao da izdvoji 1,5 miliona evra, iako još uvek nije u pravoj formi, moraće da zaigra sutra protiv Partizana u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Portugalac Vitinja se povredio >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << u prvoj utakmici u Razgradu, a on je prva opcija na toj poziciji novog trenera Dermendžijeva, koji je dan posle neuspeha sa Partizanom zamenio smenjenog Stoeva,. Odlični Minev nije licenciran za Evropu, kao ni Brazilac Šoko, pa će Ludogorec u Humskoj morati da zaigra sa fudbalerom koji nije sto posto spreman. Da li je to Partizanova šansa da upravo po desnoj strani izvrši najveći pritisak na gol protivnika?

Na prvi pogled, smena trenera na klupi bugarskog šampiona donela je bar rezultatski preokret. Pobeda nad novim prvoligašem Marekom od 3:0 donela je malo bolju atmosferu u taboru zelenih. Dermendžijev je odmarao jednu grupu igrača na koju najozbiljnije računa u predstojećem revanšu.

U Partizanu sa puno ozbiljnosti dočekuju revanš sa Ludogorecom. Juče je ekipa trenirala na centralnom terenu u Humskoj. Raspoloženje među igračima je dobro.

– Spremni smo na sve opcije, ako zatreba i na izvođenje penala. Dobro je što je ovog puta sudbina u našim rukama, što imamo dobar rezultat i što će imati ogromnu podršku sa tribina. Naravno, svesni smo da moramo da igramo bolje nego u Razgradu – kaže napadač Petar Škuletić.

Mnogi smatraju da bi Holanđanin Misidžan, za koga je Ludogorec izdvojio 800.000 evra, mogao da bude glavna opasnost po gol „crno-belih”. Misidžan je veoma brz igrač što znači da će bugarski šampion gotovo sigurno u Beogradu igrati na kontranapad. Naime, Ludogorec je Misidžana angažovao odmah posle pobede nad Partizanom prošle godine i u Evropi je imao veoma zapaženu ulogu u timu.

Prodaja karata za predstojeći revanš ide veoma dobro. Rukovodstvo kluba očekuje pun stadion i dobar ambijent na tribinama.

D. Todorović

-----------------------------------------------------------

Petrović četiri godine u Partizanu

Jedan od najboljih fudbalera kragujevačkog Radničkog u prošloj sezoni Ivan Petrović od juče je novi član Partizana. Ovaj talentovani vezni fudbaler je posle potpisivanja četvorogodišnjeg ugovora rekao:

Partizan je moja prva ljubav, ispunio mi se dečački san. Došao sam u veliki klub.

objavljeno: 05.08.2014
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radović na dva gola od klupskog rekorda Legije

Izvor: Sportal.rs, 05.Avg.2014, 11:17

Miroslav Radović ne prestaje da oduševljava navijače Legije pre svih, a potom i celokupnu sportsku javnost u Poljskoj, pa i u Srbiji dokle dopire odjek odličnih igara bivšeg fudbalera Partizana...Sa dva pogotka protiv Seltika u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, Radović...

Nastavak na Sportal.rs...

Zbog rasizma kažnjeni Steaua, Debrecin i Maribor

Izvor: Beta, 05.Avg.2014

NION, 5. avgusta 2014. (Beta-AP) - Evropska fudbalska unija (Uefa) kaznila je Steauu, Debrecin i Maribor zbog rasističkih ispada navijača tih klubova prošlog meseca, pa će za naredni meč u evropskim takmičenjima na domaćem terenu morati da zatvore odredjene delove stadiona...Kako se navodi u odluci...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.