Izvor: TvojPortal.com, 22.Jun.2012, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasimpaša nudi Baboviću milionče po sezoni!

Izvor:mozzartsport.com  Novi turski prvoligaš finasijski odlično stoji pa merkaju vezistu crno-belih
Stefan Babović je prilikom povratka u Partizan potpisao ugovor do 2013, ali neće biti iznenađenje ako ode ranije. Nakon raspitivanja Bešiktaša, Dinama iz Kijeva i Krasnodara, dobio je izuzetnu unosnu ponudu od novog turkog prvoligaša Kasimpaše iz Istanbula koja bi mu omogućila da inkasira čak milion evra za sezonu.

Stefan Babović

Cela Turska >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << je u ekpanziji pa tako i timovi finansijski odlično stoje, a ovaj klub je pod jakim uticajem premijera Redžepa Erdogana. Babović je i ranije najavio treneru Vladimiru Vermezoviću i direktoru Ljubiši Tumbakoviću da bi otišao u slučaju odlične ponude, a ova je upravo takva. Bivši igrač Nanta i Fejenorda bi inače pre u Zapadnu Evropu nego Tursku, ali možda se predomisli nakon ovako dobre ponude iz Istanbula.

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na TvojPortal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kasimpaša nudi Baboviću milionče po sezoni!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2012

Novi turski prvoligaš finansijski odlično stoji, pa merka vezistu crno-belih

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.