Izvor: Piplmetar.rs, 04.Maj.2023, 12:31

Kako je Real dočekan u Beogradu iz ugla španskih medija

Preneli smo tokom popodneva, Realova ekspedicija je doputovala u Beograd i smeštena u hotel, a na putu od aerodroma ekipa kraljevskog kluba mogla je da vidi i poruke navijača Partizana koji su okačili nekoliko transparenata na gradskim mostovima ili nadvožnjacima.
Španski mediji su sve to ispratili, a tamošnja “Marka“ večeras donosi tekst pod naslovom:
“Ovako je Beograd dočekao Real Madrid: ‘Nema spavanja“’
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> Ipak, pre svega se ističe da nije bilo nikakvih incidenata i da su košarkaši Reala mirno stigli u hotel, gde će provsti vreme do sutrašnje utakmice u “Štark areni“.
“Bez ikakvih neprijatnosti po dolasku u hotel koji se nalazi u naselju Novi Beograd, na oko 20 minuta hoda od Štark arene i udaljen od vreve centra srpske prestonice. Naravno, na putu je viđena poruka ‘nema spavanja’ okačena na jednom od mostova. To je finale i u Partizanu ga tako shvataju.
Madriđani su stigli koncentrisano, bez treninga na tlu Balkana nakon što su to uradili ujutru u Valdebebasu i sa misijom da anuliraju rezultat 0-2. Niko to do sada nije uradio i u tome leži poteškoća svega. Dodaje se da je ispred Partizana, njegovih 20.000 duša na tribinama i Željko Obradović koji je ujedinio nešto više od tima. Na neki način osećanja, uključujući ljude iz drugih zemalja poput bivših jugoslovenskih republika ili nacija poput Litvanije.

Uz sve mere bezbednosti koje je predložio beli klub, Real Madrid je bezbedno stigao sa aerodroma ‘Nikola Tesla’. Isti onaj koji je Partizan dočekao sa velikom ‘grmljavinom’ posle 0-2 u ViZink centru. I mesto gde je Real Madrid već dobio poseban nadzor. Niti se čini da će biti viđeni u gradu. Njegova misija je sasvim drugačija.
Serhio Ljulj, kao jedan od glavnih aktera sukoba u ViZInku prilikom koškanja sa Kevinom Punterom, i Valter Tavares, koji se oporavio za treću utakmicu, bila su glavna imena ka kojima su reflektori usmereni po dolasku u srpsku prestonicu.
Mirno je… Naravno, tokom odlaska od aerodroma do hotela jasna je poruka kakva može biti noć u Beogradu koja je za sada počela bez incidenata između policijskog nadzora i radoznalih navijača koji su pohrlili na područje Novog Beograda“, zaključuje “Marka“.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Ovako su dočekani Jabusele i Ljulj od strane navijača Reala pred put u Beograd

Izvor: Piplmetar.rs, 04.Maj.2023

Košarkaši Real Madrida savladali su Saragosu ovog popodneva sa 93:86 u meču 30. kola ACB lige. . Iako su spram sebe imali trinaestoplasirani tim na tabeli španskog šampionata, košarkaši koje sa klupe predvodi Ćus Mateo ponovo su bili nedovoljno uverljivi. . No, pobeda se upisala, pojedinci...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.