Kaboklo oduševljen Jagom: Malo čudovište FOTO

Izvor: B92, 02.Dec.2023, 00:33

Kaboklo oduševljen Jagom: Malo čudovište FOTO

Centar Partizana Bruno Kaboklo ne dozvoljava da klupsko rivalstvo naruši njegov odnos sa plejmejkerom Zvezde Jagom Dos Santosom,

Brazilac je bio oduševljen nastupom svog sunarodnika u meču protiv Efesa, u kom je Jago odigrao svoj najbolji meč do sada u Evroligi.

Bio je najbolji akter pobede nad turskim predstavnikom sa indeksom korisnosti 28. Postigao je 15 poena, imao pet asistencija i četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << skoka.

Portal "Basket njuz" je na društvenim mrežama podelio šaljivu fotografiju u vezi sa formom Zvezde kod kuće i u gostima, koju je komentarisao i Kaboklo.

"Dos Santos. Malo čudovište", napisao je u komentarima Kaboklo na tu objavu.

Poznato je koliko su njih dvojica bliski, još i pre nego što je Kaboklo stigao u Partizan. Prošle sezone su zajedno igrali u Ulmu sa kojim su osvojili Bundesligu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.