KUP SRBIJE: Nikolić u tim vratio zaboravljenog napadača

Izvor: HotSport.rs, 10.Maj.2017, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP SRBIJE: Nikolić u tim vratio zaboravljenog napadača

Za oko 20 minuta na stadionu u Humskoj igra se revanš meč polufinala Kupa Srbije u kome Partizan dočekuje Vojvodinu, prvi meč u Novom Sadu završen je 0:0.

Drama nas čeka u Humskoj. Partizan želi finale Kupa u Novom Sadu i borbu za duplu krunu, sa druge strane Vojvodina želi da spasi sezonu i na svom ‘Karađorđu’ osvoji jedan od dva domaća >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << trofeja. Pred početak revanš meča oba tima su na istom (0:0), ali čini se da je Marko Nikolić za razliku od kolege Radosava Bataka imao mnogo manje kadrovskih problema.
Marko Nikolić ne može da računa na oba Brazilca, Everton Luiz se tek oporavio od povrede, dok je Leonardo da Silva Souza isto van stroja. Sa druge strane šef stručnog štaba Vojvodine ne može da računa na organizatora igre Aleksandra Paločevića.
Evo sastava timova:
 PARTIZAN: Stevanović – Vulićević, Ostojić, Milenković, Miletić – Radin, Kosović, Mihajlović, Janković – Đurđević i Tavamba.
VOJVODINA: Rockov – Lakićević, Puškarić, Planić, Antić – Jovančić, Meleg, Malbašić, Babić, Knežević – Vukasović.


The post KUP SRBIJE: Nikolić u tim vratio zaboravljenog napadača appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Poluvreme - Sjajna atmosfera, Đuka ODUŠEVIO Grobare, Partizan bliži finalu! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2017

Partizan imao inicijativu tokom prvog poluvremena i jednu stopostotu šansu, ali kada se činilo da će se na poluvreme otići bez golova, glavnu ulogu preuzeo je Uroš Đurđević...Posle 0:0 u Novom Sadu, Partizan je pred oko 20.000 gledalaca u Humskoj poveo u poslednjim trenucima prvog poluvremena...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.