Jovanović: Protiv Krke za lakši raspored na Fajnal foru

Izvor: Blic, 12.Mar.2011, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Protiv Krke za lakši raspored na Fajnal foru

Košarkaši Partizana će u direktnom obračunu sa slovenačkom Krkom od 17 časova odlučiti ko će na kraju regularnog dela sezone NLB lige biti prvi.

Partizan će gledati da pobedom nad Krkom ne samo obezbedi čelnu poziciju već i da na taj način izbegne Olimpiju u polufinalu Fajnal fora.

"U ovom trenutku to je derbi NLB lige. Ovo će najverovatnije biti meč koji će odlučivati borbu za prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mesto na kraju ligaškog dela, što nosi i lakši raspored na fajnal-foru. U svakom slučaju je važno, ipak je u pitanju prvo mesto. Igraju jako dobro cele sezone, oni su šampioni Slovenije", rekao je trener Partizana za Sportski žurnal.

Jovanović će posle nekoliko mečeva odsustva moći da računa i na kapitena Petra Božića.

Povezane vesti: Jovanović: Meč sa Krkom pokazao da možemo mnogo bolje

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.