Jovanović: Energiju usmeriti na pravi kolosek

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Maj.2012, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Energiju usmeriti na pravi kolosek

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović izjavio je  da njegov tim mora iza sebe da ostavi neuspeh na fajnal-foru Jadranske lige i svu snagu usmeri na završnicu domaćeg šampionata.

– Moramo pre svega da preusmerimo svoje snage, motive i energiju na novi kolosek, na završnicu domaćeg prvenstva. Neće biti lako i moraćemo to da uradimo u najkraćem roku. Već od utakmice protiv Radničkog FMP pokušaćemo da zaboravimo ono što je iza nas, izvučemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << pouke i okrenemo se prema našem sledećem cilju - rekao je Jovanović.
Crno-beli su u prvom duelu bili ubedljivi protiv Radničkog FMP (90:70).
– Igrama i rezultatima pokazali su da nisu samo samo učesnici, nego i da imaju kvalitet da određuju kakav će redosled biti na tabeli. Svojim partijama i rezultatima istakli su i kandidaturu za plej-of - dodao je Jovanović.
Utakmica 10. kola Superlige Radnički FMP - Partizan na programu je  od 18 časova u Železniku.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.