Jokan ljut, odmah progovorio o selektorskom poslu!

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2019, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokan ljut, odmah progovorio o selektorskom poslu!

Slaviša Jokanović neće biti selektor reprezentacije Srbije. Makar ne skorije.

Jedan od najboljih srpskih trenera u ovom trenutku jeste Slaviša Jokanović.

Nekadašnji trener Partizana i čovek koji je u Fulamu dobio nepravedan otkaz na početku ove sezone povezivao se sa selektorskim poslom naše reprezentacije, ali od toga nema ništa.

To je potvrdio i sam Jokanović za "Novosti".

"Lepo je kad ljudi cene ono što si postigao. Posao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << selektora, međutim, u ovom momentu nije realna opcija. Volim da sam svakodnevno na terenu, a to mogu da ostvarim samo u klubu. Nacionalni tim se okuplja jednom u dva ili tri meseca u proseku, što je u ovom trenutku predaleko od mojih želja. Jednog dana je moguće, ako budem imao priliku", rekao je on.

"Neka me ne guraju u lažne priče. Oduvek sam duvao samo u svoju supu i gledao isključivo u svoje dvorište. Ne znam kome je u interesu da izmišlja i pominje milione evra. Neko to čita i može svašta da pomisli. A jedina istina je da sve to nije istina", rekao je Jokanović.

Pored toga, potvrdio je da postoje priče da ponovo bude trener.

"Blizu sam novog posla, koji u ovom trenutku sigurno neće biti selektorsko mesto kod nas", rekao je Jokan.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokanović: Blizu sam posla, nije reprezentacija

Izvor: Mondo, 16.Jun.2019, 09:52

Srpski trener misli da nije trenutak da preuzme nacionalni tim, jer želi svakodnevno da radi sa igračima. Blizu je novog posla...Srbija je od utorka bez selektora. Mladen Krstajić nije "preživeo" ubedljivi poraz od Ukrajine (5:0), a ono što se i očekivalo dogodilo se na sednici Izvršnog odbora...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.