Jojiću, šta promaši ovo... (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2018, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jojiću, šta promaši ovo... (video)

Srbin se propisno obrukao večeras.

Bivši fudbaler Partizana Miloš Jojić trenutno nastupa za Bašakšehir u Turskoj.

Njegov tim u ovom trenutku igra Kup Turske protiv Adane Demirspor, a rezultat na poluvremenu je 0:0.

Najbolju priliku na meču imao je upravo srpski internacionalac koji se propisno obrukao.

Jojić je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u 31. minutu ispratio kontru svog tima kada mu je saigrač ispred šesnaesterca namestio loptu na praktično prazan gol, ali je on promašio i propustio ogromnu šansu da dovede svoj tim u vođstvo.

Situaciju možete pogledati OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta promaši crni Jojiću?!

Izvor: RTS, 06.Dec.2018, 11:58

. Srpski fudbaler Miloš Jojić, koji brani boje turskog Bašekšehira, došao je u žižu tamošnje fudbalske javnosti zbog promašaja na meču protiv Adana Demirspora u Kupu. Jojić je istrčao kontru u 31. minutu, dobio idealan pas od saigrača i onda sa 12-13 metara promašio potpuno prazan...

Nastavak na RTS...

Solari imao šta da vidi u Realovoj goleadi - Vinisijus gol i asistencija, Fran Garsija bek za budućnost, Isko konačno dobio šansu i pokazao da mora da igra... (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Dec.2018

I Real je odradio svoje u Kupu kralja. Posle 4:0 u prvom meču protiv lidera jedne od grupa španske Segunde B (treća liga) - Melinje, Kraljevski klub u gotovo rezervnom sastavu lako je upisao još jednu ubedljivu pobedu (6:1), treću u nizu računajući sva takmičenja. Mali klub sa granice sa Afrikom sigurno nije...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.