Ivanoviću bicikle preko glave, kada će ponovo na teren?

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2019, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanoviću "bicikle preko glave", kada će ponovo na teren?

Teško je palo Đorđu Ivanoviću to što je kompletan pripremni period radio po posebnom režimu zbog povrede Ahilove tetive.

Momak koji je u Partizan stigao pre godinu dana sa epitetom najboljeg igrača jesenjeg dela sezone 2017/18 u Super ligi propustiće prvi meč nastavka šampionata.

Zbog povrede Ahilove tetive Đorđe Ivanović je kompletne pripreme u Antaliji proveo u teretani i nije imao priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da radi sa loptom i trči.

"Povreda se desila odmah na početku priprema. Zbog loših vremenskih uslova i snega promenili smo podlogu, trenirali na terenu sa veštačkom travom, što mi nije prijalo. Dešava se nažalost, ali se nisam nadao da će ovoliko trajati i da ću ovoliko odsustvovati sa terena. Kažu da je 'Ahil' nezgodan i da zna da traje nekoliko nedelja", objasnio je Ivanović.

On je u Antaliji dva puta dnevno radio po specijalnom režimu u teretani, a najteže mu je palo što saigračima nije mogao da pomogne u kontrolnim mečevima već ih je gledao sa tribina.

"Nikada u svojoj profesionalnoj karijeri nisam toliko pauzirao što se tiče trčanja, a uz to mi je posebno bilo teško što smo u Turskoj igrali utakmice, a ja nisam mogao na teren", objašnjava Ivanović.

Povratak na teren očekuje se u danima koji slede. Sigurno je da neće biti u konkurenciji za duel sa OFK Bačkom.

"Počeo sam polako da trčkaram i nadam se da ću se već za nekoliko dana priključiti ekipi i normalnim treninzima", kaže Partizanov krilni vezista.

Tokom zimskog pripremnog perioda za njega je postojalo interesovanje iz Izraela. Posao nije realizovan, što zbog povrede, što zbog želje samog igrača da ostane u klubu još neko vreme.

"Želeo sam da ostanem u Partizanu iz fudbalskih razloga, jer mislim da imam još mnogo da pokažem u crno-belom dresu!", ističe Ivanović.

Za kraj poruka navijačima.

"Znam da ćemo ove polusezone biti mnogo bolji nego prethodne, a to ćemo potvrditi i u derbiju", rekao je Ivanović.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.