Ivan Tomić: Nisam video veći penal od ovog!

Izvor: MozzartSport.com, 27.Feb.2016, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Tomić: Nisam video veći penal od ovog!

“Deluje da nam jedanaesterac neće svirati punih 50 godina“, kaže trener Partizana

Neverica u očima trenera Partizana Ivana Tomića posle poraza u 150. večitom derbiju. Ne zbog rezultata 2:1 za Crvenu zvezdu, već zbog toga što je po mišljenju šefa struke crno-belih sudijska trojka na čelu sa Vladom Glođovićem žestoko oštetio Partizan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
"Možda? Možda?!", odgovorio je vidno iznervirani Tomić pitanjem na konstataciju izveštača TV Arene da je Glođović već u 11. minutu mogao da svira jedanaesterac za crno-bele zbog prekršaja Marka Petkovića nad Nemanjom Mihajlovićem.

"Strašno mi je teško da pričam. Ne zbog poraza. OK, čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi, čestitam i mojim momcima na pristupu. Ali tih 20 godina... Deluje kao da će da bude 50 godina", podsetio je Tomić na podatak da Partizanu 21 godinu nije sviran penal u večitim derbijima.

"Poslednje što tražim je alibi. Uvek ću ja biti kriv kad izgubimo. Ali znate kako. Ova odluka je na nivou...  Nisam video veći penal od ovog", kategoričan je bio Tomić.



Nova pitanja nije bilo potrebno postavljati.

"Takođe, faul iz kog smo prilimili gol apsolutno nije postojao. Lopta je pritom pomerena sedam metara. Mi se borimo, mi krvarimo, mi radimo, mi se trudimo pod enormnim pritiscima da bi onda ovde kod nas doživeli ovako nešto. Da se razumemo, da me ne shvati neko slučajno pogrešno - čestitam Crvenoj zvezdi na fer i korektnoj igri. Ovo apsolutno nema veze sa njima".

Na konferenciji za novinare Tomić je dodao: "Poništen nam je i čist gol Nemanje Mihajlovića. Ne želim da umanjin pobedu Zvezde, ali bili smo svedoci nečega razočaravaujućeg. Ponavljam neću alibi, ali sve što se desilo ne priliči spektaklu. Trojica ljudi su doneli odluke koje su uticale na konačan ishod. Čestitam svima, ali ne toj trojici aktera.  Borimo se. Ali sa ovakvim tretmanom biće teško".

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.