Izvor: MozzartSport.com, 15.Maj.2021, 12:41

Ivan Šaponjić spašava Kadiz plaćanja 250.000 evra

Šansa srpskom napadaču i protiv Elčea

Protiv Ueske prvi start u Primeri, protiv Osasune premijerni gol na španskom tlu, a kako stvari stoje dobiće Ivan Šaponjić još prilika u završnici sezone. Da pokaže sebi i drugima kako za njega ima mesta u Primeri.

Srpski napadač će igrati ili u nedeljnom susretu sa Elečeom ili u poslednjem kolu na gostovanju Levanteu. Možda i oba puta. I tako spasiti Andalužane dodatnog troška.

Prema informacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Asa, kad je zimus dogovorena pozajmica nekadašnjeg Partizanovog špica iz Atletika na stadionu „Ramon de Karenca“ u papirima je naznačena klauzula da Kadiz plati Madriđanima 250.000 evra ako Ivan ne odigra bar pet mečeva po najmanje 45 minuta. Što je sa stanovišta Dijega Simeonea imalo smisla, jer je želeo da proveri kako će se Šaponjić snaći u drugoj sredini, posle čega bi procenio da li može da mu pomogne naredne sezone. Kadizu je značilo da proširi napadački potencijal, jer se uglavnom oslanjao na vremešnog Alvara Nereda, a Zlatnom Orliću sa Novog Zelanda je privremena selidba otvorila više prilika nego što ih je imao na „Vanda Matropolitanu“.

I prilika je došla. Doduše, na kašičicu protiv kluba s kojim ima ugovor (25 minuta), pola sata na meču sa Sosijedadom, poluvreme u obračunu sa Bilbaom, 20 minuta u duelu sa Betisom, sedam na gostovanju Alavesu, a onda ceo drugi deo susreta sa Realm Madridom, 74 minuta protiv Ueske i još 69 na megdanu sa Osasunom. Iz priloženog se vidi da je skupio četiri meča sa bar 45 minuta. Potreban mu je još jedan kako bi ispunio uslov da Kadiz ne plati kaluzulu Atletiku. Nema sumnje da će se to desiti, što je najavio i trener Alvaro Karvera Dijaz.

Posle gola u prethodnoj rundi i pohvalnog pisanja Marke o načinu na koji igra u vazduhu, Ivanu Šaponjiću se crta da uradi još nešto čime će skrenuti pažnju.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.