Iliev: Ponosni smo na urađeno u prelaznom roku

Izvor: N1 televizija, 02.Sep.2017, 03:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iliev: Ponosni smo na urađeno u prelaznom roku

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev prezadovoljan je obavljenim poslom u letnjem prelaznom roku.

Crno-beli su posle plasmana u grupnu fazu Lige Evrope imali malo vremena da naprave dodatnu selekciju, a u "minut do 12" u Humsku su stigli Zoran Tošić, Milan Mitrović, Nemanja Antonov i poslednjeg dana prelaznog roka Ognjen Ožegović.

"Doveli smo Sumu, Miletića, Pantića, Mitrovića, Solomona, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Antonova, u poslednji čas i Ožegovića. Ne bih trošio posebno reči na povratak golmana Stojkovića i Zorana Tošića. Da smo imali malo više sreće u žrebu kvalifikacija za Ligu šampiona i da smo mimoišli Olimpijakos, odnosno da smo se direktno plasirali u Ligu Evrope, sva ova pojačanja bi još ranije bila kod nas. Ponosni smo na prelazni rok koji je možda najbolji za Partizan u poslednjih nekoliko godina", rekao je Iliev za "Novosti".

Crno-beli sa optimizmom očekuju nastavak sezone u kojoj brane duplu krunu i nadaju se dobrom rezultatu u Evropi.

"Odmah na kraju sezone su nam otišli Milenković i Vlahović u Fiorentinu, Mihajlović u Herenven, a posle starta kvalifikacija za Ligu šampiona Leonardo je pojačao Al Ahli. Uroš Đurđević je bio sa nama do kraja puta ka Ligi Evrope i otišao u Olimpijakos", dodaje Iliev.

"Osnovni cilj ovog leta smo ispunili, plasmanom u drugo po snazi evropsko takmičenje. Tek kada smo videli da smo u probranom evropskom društvu realizovali smo dovođenje nekoliko zaista zvučnih pojačanja i sva su po meri Partizana".

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.