Izvor: MozzartSport.com, 19.Jan.2021, 13:02

Humanitarni tiket u podne: Zoran Stevanović Stragi tipuje za lečenje devojčice Jovane Čutović

Crno-bela legenda očekuje da će Partizan u Gradu svetlosti otići preko margine postavljene na 148,5 poena

Današnji „Humanitarni tiket u podne“ na prvi pogled dopašće se košarkaškim sladokuscima, naročito nostaligačirima kojima su na srcu slavni dani crno-belog evropskog poduhvata iz 1992. godine. S nama je Zoran Stevanović, popularni Stragi, čovek koji je odigrao vrlo zapaženu ulogu na antologijskom meču Partizana s Huventudom. Ni danas se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nije odvojio od voljenih boja kluba, pa na blic pozajmljujemo direktora mlađih kategorija KK Partizan koji je ispod podvučene plemenite crte došao do kvote 10,03.

Prođe li Zoran Stevanović uspešno test na sva četiri para, potencijalni dobitak u iznosu od 100.300 dinara, kompanija MOZZART proslediće za lečenje devojčice Jovane Čutović posredstvom Fondacije “Budi human”.

Krećemo od glavne teme sportskog dna. Naravno, Partizanova legenda prvo se latila meča LEVALOA – PARTIZAN. U prvom kolu novoformirane Grupe F, crno-beli su na svom terenu ubedljivo savladali Trento, dok je Metropolitans Levaloa na gostovanju u Krasnodaru slavi protiv Lokomortive iz Kubanja. Parižani nisu naivni, videlo se to na prethodnom meču, pa trener Partizana, Sašo Filipovski očekuje da naš tim maksimalno požrtvovano nastupi na gostujućem parketu. Džošua Perkins pred utakmicu u Parizu izjavio je da je Metropolitans kvalitetan tim koji ima dobre bekove, dobre šutere i da s razlogom igraja u Top 16 fazi Evrokupa.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Tipujem na ukupan broj poena, odnosno da će ih biti više od margine postavljene na 148,5“, poručio nam je Zoran Stevanović, koji je do svoje 15. godine živeo u živopisnom šumadijskom krajoliku sela Stragari zbog čega je i dobio nadimak Stragi.

Nekada tako ubojiti centar Partizana, Beobanke, Igokee, FMP-a, i da ne dužimo dalje na sledećem paru odlučio se za tipovanje na susret ROMA – SPECIJA. Vučica je favorit po svim parametrima, a os Specije koja igra osrednje u Seriji A treba očekivati makar dostojanstven otpor. Foneska će podgrejati raspoloženje domaćih kako bi se tim iskupio za poraz od 3:0 koji mu je naneo Lacio u 18. rundi Serije A. S druge strane Specija će pokušati da odbrani svoju mrežu, što zausta i ume ako se setimo da je upravo ovaj tim čak šest puta uspeo da izbori po bod na ukupno 18 utakmica u šampionatu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Kombinujem 1+I&2+II”, odlučio je naš današnji gost, što nas posebno zanima zato što ovaj tip nosi koefijent 2,15.

Sledi par LESTER – ČELSI. Svi ishodi su u igri kada se sastaju Lester i Čelsi koji su u poslednjih pet navrata čak tri puta odlazili u X, a ni jednom nisu doneli keca, budući da su obe ekipe po pobedu izvojevele u svojstvu gostujućeg tima. Dakle, Lampard bi pred ovaj susret mogao da bude i malo nervozan, mada ga Lesterova statistika na domaćem terenu ohrabruje. Naime, Lester kod kuće sa devet utakmica ima po četiri poraza i pobede, te X sa Mančester Junajtedom.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Dupla šansa, plus golovi X2&2+”

Direktor mlađih kategorija KK Partizan za kraj odlučio se da tipuje na ishod meča ALAVES – SEVILJA. Almerija je šokirala Alaves kada je ovaj tim nokautirala sa čak 5:0 u Kupu kralja. Pre toga preseo im je Kadiz, pa Atletiko Madrid. Dobro je ti za Sevilju koja se pored Leganesa tek u produžecima provukla dalje u kup takmičenju. Inače, ovaj par je pre skoro godinu dana, tačnije u februaru mesecu doneo X ishod.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Biram dvojku, jer verujem da Sevilja ima više šanse da dobije ovaj susret“, poručio nam je Zoran Stevanović, nadajući se da ćemo doći do novog plusa u 1.684. izdanju rubrike koja je iznedrila 256 dobitnh tipovanja na osnovu kojih smo prebrojali ravno 18.053.694 doniranih dinara.

I to bi bilo sve u igračkom delu rubrike od strane centra koji je proslavio Partizanovo ime u Evropi tih dalekih dana 1992. godine. Inače, Stragi pogled je igrao kod Duleta Vujoševića u sezoni 1990/91, a bitno je znati da je tada zajedno sa Nikolom Lončarom igrao na dvojnoj registraciji za Kragujevac. Od sezone 1991/92. dobija veću minutažu u ekipi Partizana.Ostalo je istorija ispisana sa tri titule prvaka Jugoslavije kao i tri trofeja pobednika Kupa Jugoslavije. Za seniorsku reprezentaciju SR Jugoslavije nastupao je u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 1995. u Atini. Kvalifikacioni turnir se održavao u Sofiji, a Stevanović je nastupio na dve utakmice, igrajući protiv Estonije i Turske.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Zoran Stevanović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja “Drugačiji svet”, Bijeljina. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 10,03, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 100 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.