Humanitarna aukcijska prodaja potpisanih dresova večitih za pomoć Tanji (VIDEO)

Izvor: B92, 15.Apr.2021, 18:54

Humanitarna aukcijska prodaja potpisanih dresova "večitih" za pomoć Tanji (VIDEO)

FK ’’Partizan’’, FK ’’Crvena zvezda’’ i portal InfoLIGA pokrenuli su humanitarnu akciju aukcijske prodaje dresova "večitih" na sajtu Limundo.

Humanitarna akcija pokrenuta je u saradnji sa opštinom Ivanjica.

Za dresove Lazara Markovića i Milana Borjana, sa autentičnim potpisima fudbalera, možete licitirati od 15. do 27. aprila na Limundu nakon čega će najboljem ponuđaču InfoLIGA >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uručiti dres a sav prikupljen novac biće uplaćen za Tanjino lečenje.

Dvadesetsedmogodišnjoj Tanji Lišanin iz Ivaniice, neophodna je naša pomoć kako bi ponovo stala na noge. Ova devojka, za koju svi kažu da je medicinski fenomen, snagom volje pobedila je tešku bolest ali sada joj je potrebno 65 000 evra za nabavku električnog pomagala “C-brace ortoze” sa kojim bi moglča samostalno da hoda, bez bolova.

To je uređaj koji se stavlja na nogu, a u sebi ima mikroprocesor koji reguliše nivo podrške pri hodanju, uređaj koji omogućava slobodu kretanja i funkcionisanje bez dodatnih pomagala. Njega može nabaviti samo u Nemačkoj i košta 65.000 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.