Hasi: Najlepša utakmica, na fenomenalnom stadionu

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2017, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hasi: "Najlepša utakmica, na fenomenalnom stadionu"

Trener Olimpijakosa vrlo se pohvalno izrazio o Partizanu, samoinicijativno je na pitanja odgovarao na srpskom i nije se "pecao" na vanfudbalska pitanja.

Trener Olimpijakosa Besnik Hasi rekao je pred duel sa Partizanom da je to najlepša utakmica, kao i da je tim spreman za meč.

"Ovo je najlepša utakmica. Ovo je fantastičan stadion, biće fantastična atmosfera. Imamo neke povrede, ali naš tim je veoma velika i naši momci su spremni da zauzmu njihovo mesto", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rekao je Hasi novinarima na stadionu Partizana.

Posle pitanja grčkih novinara, na koje je odgovarao na engleskom, posle prvog pitanja novinara iz Srbije odgovarao je na tečnom srpskom. Pitanje je bilo o rezultatu.

"Svakav dobar rezultat ovde je dobar rezultat. Ako daš gol u gostima, to je pozitivno", odgovorio je 45-godišnji trener, rođen u Đakovici.

"Očekujem i sa naše strane tvrdu utakmicu. Bićemo spremni, treniramo šest nedelja. Bio sam ovde ranije, znam kakva atmosfera može da bude ovde, ali smo spremni za to", rekao je trener Olimpijakosa.

Novo pojačanje Olimpijakosa je i Jagoš Vuković, a trener je rekao da svi koji su doputovali u Beogradu su spremni da igraju i u konkurenciji su za tim.

Sprske medije zanimale su i druge stvari, a jedna od njih bila je i nedavna neproverena priča da je Hasi u Atini rekao da je Kosovo u Albaniji, ali trener nije želeo da govori o tome.

"Došli smo da pričamo o fudbalu, a ostale stvari neka rešavaju oni koji su za to plaćeni", kratko je odgovorio trener.

Usledilo je pitanje kako sarađuje sa srpskim fudbalerima.

"Imam razne igrače iz raznih zemalja i kontinenata i sa svima se dobro slažem. Valjda je to stvar lepog vaspitanja. Jako rano sam otišao od kuće, igrao sam u raznim zemljama i upoznao razne kulture. Možda mi to vaspitanje pomaže da se spremim i da komuniciram sa igračima. Dobar igrač je dobar igrač, odakle god da dolazi", rekao je Hasi.

Posle pitanja o dodatnom sloju utakmice, odnosno o bratskim odnosima navijača Crvene zvezde i Olimpijakosa. Portparol Atinjana probao je da spreči odgovor na to pitanje, ali je Hasi kratko rekao: "Što je stadion puniji, to je bolje za igrače. Što je bolja atmosfera, to se fudbal bolje igra".

Zamenik kapitena Kostas Fortunis rekao je da veruje da je tim sada spreman za kvalifikacije.

"Mislim da smo ovoga puta spremni da igramo ove kvalifikacije. Dobro smo se spremili, dobro smo napravili tim i mislim da smo spremni. Oni su dobra ekipa, imamo jasnu sliku o njima. Došli smo da napravimo dobar rezultat pred revanš na našem stadionu", rekao je Fortunas.

Utakmica Partizan - Olimijakos igra se u utorak od 20.45.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ALBANAC NA KLUPI OLIMPIJAKOSA: Evo kako je Besnik Hasi odgovorio na pitanje o Kosovu

Izvor: Kurir, 24.Jul.2017

Trener fudbalera Olimpijakosa Besnik Hasi odgovarao je danas na stadionu Partizana na pitanja srpskih i grčkih novinara.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.