Haos u Humskoj: Sukob navijača, baklje, kaiševi...

Izvor: B92, 08.Apr.2017, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Humskoj: Sukob navijača, baklje, kaiševi...

Veliki navijački incidenti dogodili su se pre utakmice Partizana i Radnika iz Surdulice u Superligi, kada su napadnuti domaći navijači.

Grupa, za sada nepoznatih huligana, napala je ’Grobare’ blizu ulaza u severnu tribinu stadiona Partizana, došlo je do tuče, napada bakljama, pa su morale da reaguju policijske snage.

Za sada nema potvrde, ali se pretpostavlja da su napadači navijači Crvene zvezde.

Povređenih ima, ali njihov broj još nije poznat.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Neredi na ulicama Beograda pred početak utakmice

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Apr.2017

BEOGRAD - Veliki navijački incidenti dogodili su se prije utakmice Partizana i Radnika iz Surdulice u Superligi, kada su napadnuti domaći navijači...Grupa, za sada nepoznatih huligana, napala je ’Grobare’ blizu ulaza u sjevernu tribinu stadiona Partizana, došlo je do tuče, napada bakljama, pa...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.