Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2016, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOTSPORT SAZNAJE: Trener AEL Limasol snima golmana na Čairu

Odličnim partijama u regularnom delu prvenstva, golman Radničkog Aleksandar Jovanović privukao je pažnju mnogih klubova.

On je tokom zimskog prelaznog roka bio interesantan Partizanu, pominjao se i prelazak u izraelski Makabi, posredstvom menadžera Zorana Stojadinovića, ali je usled neodlaska Rajkovića u Premijer ligu ta opcija pala u vodu. Poslednji klub u nizu koji je izrazio interesovanje za >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nekadašnjeg golmana Rada je AEL Limasol.
Glavna tema u tamošnjim medijima jeste selidba Jovanovića u ekipu nekadašnjeg učesnika plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope. O ozbiljnosti ekipe iz Limasola da angažuje niškog čuvara mreže najbolje govore informacije da će trener ovog tima Pambos Kristodolou, nekadašnji selektor Kipra, lično doći da se uveri u kvalitete Jovanovića.
– Dobili smo informaciju da će trener AEL Limasol biti gost na Čairu tokom utakmice plej-ofa sa Voždovcem ili Radnikom iz Surdulice, rekao je za Hotsport Marko Jovanović, sportski direktor Radničkog.
Sam golman Jovanović, kratko je prokomentarisao, da za sada sa njim niko nije razgovarao o eventualnom transferu.
Šestostruki prvak Kipra trenutno se nalazi na prvom mestu u plej-autu kiparske lige, a uz dva preostala kola, Kristodoglu već priprema tim za narednu sezonu.
Pripremio: Aleksandar Ilić

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.