HAOS NA DORĆOLU: Kimi napadnut u Beogradu! Poznati  detalji incidenta (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 09.Jul.2021, 18:36

HAOS NA DORĆOLU: Kimi napadnut u Beogradu! Poznati detalji incidenta (VIDEO)

Tuča navijača Partizana! U toku dana je navodno napadnut Miloš Radosavljević Kimi. Incident se dogodio na Dorćolu u blizini džamije. Na društvenim mrežama kruže snimci na kojima se vidi kako petorica nepoznatih ljudi napadaju Kimija i još jednog mladića koji je bio u njegovom društvu. Napadači su Radisavljevića gađali kaiševima, stolicama i drugim tvrdim predmetima. […]
The post HAOS NA DORĆOLU: Kimi napadnut u Beogradu! Poznati detalji incidenta (VIDEO) appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Tuča navijača u Beogradu, sumnja se da je napadnut Miloš Radisavljević Kimi

Izvor: N1 televizija, 09.Jul.2021

Na društvenim mrežama osvanuo je video-snimak tuče u Beogradu, a prema prvim informacijama, sumnja se da je reč o obračunu između pristalica uhapšenog vođe navijača Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja i navijača okupljenih oko Miloša Radisavljevića Kimija.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.