Grant: Pričao sam i sa Drogbom, ali ne može da dođe na probu

Izvor: Blic, 20.Apr.2012, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grant: Pričao sam i sa Drogbom, ali ne može da dođe na probu

Trener fudbalera Partizana Avram Grant rekao je da će sigurno ostati na klupi crno-belih, čak i u slučaju da tokom leta dobije neku odličnu ponudu.

"Ovde sam došao da uradim zacrtani posao, dok to ne završim neću da razmišljam o nečemu drugom. Uživam u Partizanu, ovo je pravi izazov za mene i nema ponude koja bi me poremetila u onome što želim", rekao je Grant u Sportskom centru Teleoptik.

Izraelac je priznao da još ne razmišlja o letnjim izazovima i kvalifikacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za Ligu šampiona.

"Želim da prvo odbranimo titulu, a tek nakon toga razmišljaćemo o prelaznom roku i onome što nas čeka na leto. Pogotovo, ako se uzme u obzir pravilo od tri dozvoljena stranca od sledeće sezone", poručio je Grant i ponovio da mu je glavni cilj da sa crno-belima napravi iskorak u Evropi.

"To je interes celog kluba, ja sam kao trener najodgovorniji za ovaj zadatak i učiniću sve da uspemo. Redovno razgovaram sa ljudima iz Uprave oko toga kako ostvariti cilj", istakao je Grant.

On je dodao da će do kraja prvenstva sve češće davati šansu mladim igračima, zato što su oni zaslužili šansu, kao i da je otežavajuća okolnost za pojačanja loša finansijska situacija u srpskom fudbalu.

"Mi moramo da testiramo igrače koji se uklapaju u naš budžet. Čak i igrači u trećoj engleskoj ligi zarađuju više nego ovde, pa zbog toga ne možemo da tražimo pojačanja u najjačim evropskim takmičenjima. Razgovarao sam ja i sa Drogbom, koji mi je rekao da sam mu veoma drag, ali da ne može da dođe na probu u Partizan", našalio se Grant.

Kada je u pitanju prvenstveni meč i gostovanje Smederevu, Grant je bio kratak:

"Bio bih zadovoljan pobedom bilo kojim rezultatom", poručio je Izraelac.

Utakmica 25. kola Superlige Srbije između Smedereva i Partizana igra se u subotu od 16 časova.

Povezane vesti: Grant: U Čelsiju sam imao devet pobeda u nizu, ovde hoću novi rekord Grant: Dobro igramo, zaslužujemo titulu Sudija meča Partizan - Vojvodina član grupe "Grobari Čokot" na Fejsbuku Grant: Ulazak Vukića je prelomio meč Grant: Mnogi žele da nam naude, ali mi se bavimo sobom
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nema šanse da odem

Izvor: RTS, 20.Apr.2012

Trener fudbalera Partizana Avram Grant sigurno će ostati na klupi crno-belih, čak i u slučaju da tokom leta dobije neku odličnu ponudu. .."Ovde sam došao da uradim zacrtani posao, dok to ne završim neću da razmišljam o nečemu drugom. Uživam u Partizanu, ovo je pravi izazov za mene i nema ponude...

Nastavak na RTS...

Grant: Drogba neće u Partizan!

Izvor: NaDlanu.com, 20.Apr.2012

Trener Partizana Avram Grant rekao je a očekuje pobedu nad Smederevom u 25. kolu Super lige Srbije i da nije bitno kojim rezultatom će to biti postignuto... "Očekujem pobedu u Smederevu, nije važno kojim rezultatom. Mladi igrači će dobiti šansu u narednim utakmicama, uostalom kao i do sada, ali...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.