Grant: Najbitnije je što smo nastavili niz

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Apr.2012, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grant: Najbitnije je što smo nastavili niz

Trener Partizana Avram Grant rekao je za njegovu ekipu najbitnije što je nastavila niz osvajanja naslova šampiona.
Za nas je najvažnije što smo i matematički obezbedili titulu, nastavili sa dobrom igrom, postigli mnogo golova i dobili 10 utakmica zaredom. Srećni smo zbog pobede, izgledalo je lako, ali nije baš tako bilo jer smo igrali protiv tima koji se dobro bori – rekao je Grant posle pobede protiv Borca u Čačku (4:0), kojom su i definitivno odbranili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << titulu, tri kola pre kraja Super lige.
Trener Borca Slavko Vojičić rekao je da su crno–beli pokazali da su mnogo kvalitetniji od njegovog tima.
Partizan je pokazao da je mnogo kvalitetniji od Borca i da u ovoj ligi igra superiorno. Znao sam da imaju kvalitet, mi smo se nadali da možemo da im se suprotstavimo, ali smo uspeli da im pariramo samo do prvog gola. Nije mi jasno zašto se igrači Borca tako lako predaju. Ne znam da li su bez motiva, volje ili želje. Nije sramota izgubiti od Partizana, ali je sramota izgubiti sa ovolikim rezultatom.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grant: Najbitnije je što smo nastavili niz

Izvor: Utakmica.rs, 29.Apr.2012

Trener Partizana &#1040;vram Grant rekao je za njegovu ekipu najbitnije što je nastavila niz osvajanja naslova šampiona. – Za nas je najvažnije što smo i matematički obezbedili titulu, nastavili sa dobrom igrom, postigli mnogo golova i dobili 10 utakmica...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.