Izvor: N1 televizija, 19.Nov.2021, 19:58

Glumci protiv Rio Tinta: Kad igra reprezentacija – nebitno za koji klub navijaš

Glumci Jelena Stupljanin i Viktor Savić koji su učestvovali u snimanju reklame protiv Rio Tinta rekli su u Danu uživo da "ovo nije politička borba". "Mnogo je važno da mi svi shvatimo da ovo nije politička borba, ovo je iznad politike. Ovo je kao kad reprezentacija igra - nije bitno da li navijaš za Zvezdu ili Partizan", kaže Savić. Stupljanin je dodala da je podneta tužba protiv RTS. Ispred zgrade RTS u toku je okupljanje građana. Reporter N1 javlja da je na protest zbog neemitovanja spota došlo više stotina ljudi.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Stupljanin i Savić o borbi protiv Rio Tinta: Nema predaje, ovo je iznad politike

Izvor: Luftika.rs, 20.Nov.2021, 09:58

Glumci Jelena Stupljanin i Viktor Savić koji su učestvovali u snimanju reklame protiv Rio Tinta rekli su u Danu uživo da “ovo nije politička borba”.. – Mnogo je važno da mi svi shvatimo da ovo nije politička borba, ovo je iznad politike. Ovo je kao kad reprezentacija igra – nije bitno da...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.