GROBARI SU OVO ČEKALI: Tošić PRELOMIO - evo gde nastavlja KARIJERU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 21:49

GROBARI SU OVO ČEKALI: Tošić PRELOMIO - evo gde nastavlja KARIJERU!

Napustio je Kinu.

Posle odlaska iz Kine, dugo se govorilo o eventualnom povratku Zorana Tošića u Humsku, međutim, do toga ovog leta neće doći.

Bivši reprezentativac Srbije i prvotimac Partizana (u dva navrata), karijeru nastavlja u Kazahstanu, a njegov novi klub je Tobol iz Kostanaja.

Tošić je potpisao ugovor sa Tobolom do kraja godine, a da je njegov dolazak u devetu po veličini zemlju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na svetu konačan, potvrdili su iz ovog kluba.

A post shared by «TOBOL» FÝTBOL KLÝBY (@fctobol)

Kazahstanski klub se na zvaničnoj Instagram stranici pohvalio da su doveli pojačanje sa bogatom igračkom karijerom.

Podsetimo, popularni "Bambi" je karijeru počeo u Budućnosti iz Banatskog Dvora, koja je kasnije promenila ime u Banat, iz koga je Tošić 2007. godine prvi put stigao u Partizan.

Posle dve sezone, usledio je transfer u Mančester junajted, pa bundesligaša Keln. Potez karijere načinio je Tošić kada se iz redova Jarčeva 2010. uputio u moskovski CSKA. Za Armejce je u 182 meča, tokom sedam godina, upisao 37 golova, da bi 2017. godine napustio Moskvu i vratio se u Humsku.

Za razliku od prvog boravka među crno-belima, Zoran Tošić je tri sezone branio boje Partizana, odigrao četiri utakmice više od prvog mandata (53) i postigao pet golova više (19). Ukupno je u dresu Parnog valjka odigrao 102 meča i 33 puta bio strelac.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.