GROBARI ĆE BITI ODUŠEVLJENI: Novi UDARAC za Ritas, Litvanci dolaze bez DVOJICE velikih ADUTA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2017, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GROBARI ĆE BITI ODUŠEVLJENI: Novi UDARAC za Ritas, Litvanci dolaze bez DVOJICE velikih ADUTA! (FOTO)

Partizan u 2. kolu Evrokupa dočekuje Lijetvus.

Kadrovski problemi prethodnih meseci pritisli su košarkaše Partizana, međutim, ni njihov naredni protivnik Lijetvus Ritas ništa nije bolje sreće.

SKANDAL: Nikola Mirotić dobio potres mozga posle koškanja sa saigračem (FOTO)

KAKVA VEST ZA PARTIZAN! Lijetuvos će u Beogradu biti VEOMA oslabljen (FOTO)

AU, KAKVA ZVER! Tek je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << došao u NBA, Bogdan se već pohvalio novom IGRAČKOM, i to KAKVOM (FOTO)

Kao što se pisalo, Litvanci su nedavno ostali bez Bena Madžena iz Australije, a trener Rinas Kurtinaitis pred put u Beograd suočio se sa novom glavoboljom.

Naime, startni plejmejker Kris Kramer takođe neće moći da pomogne saigračima, zbog povrede butnog mišića! Kramer se povredio u utakmici domaćeg prvenstva protiv Neptunasa, pa se nije našao na spisku putnika za Srbiju.

Njegov učinak od 8,9 poena po utakmici, kao i prosečnih pet dodavanja po meču, govore da će Lijetvus biti u velikom problemu pred Grobarima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.