GOTOVO - Stevanović pripada Mančester sitiju, ovo su brojke!

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2020, 22:03

GOTOVO - Stevanović pripada Mančester sitiju, ovo su brojke!

Kao i odgovor na pitanje do kada će ovaj mladić igrati za Partizan.

Kako su večeras nezvanično saznale "Novosti", Partizan je prodao Filipa Stevanovića u Mančester siti.

"Građani" su kupili srpskog fudbalera i jednog od najtalentovanijih dečaka u našoj zemlji za 8.5 miliona evra, i to nije sve.

Partizanu pripada i 10% od sledeće prodaje.

Pomenuti medij prenosi i da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Filip Stevanović igrati za crno-bele sve do kraja ove sezone, a da će zvanično postati fudbaler Mančester sitija već u januaru mesecu čim se otvori prelazni rok.

Dakle, zvanično će od januara biti pozajmljen crno-belima, slično kao što je bio slučaj sa Pavlovićem.

Definitivno je da Mančester siti ima velike planove sa mladićem iz Srbije, videćemo da li će se već sledeće sezone boriti za mesto u timu Pepa Gvardiole.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BARATA SE RAZLIČITIM CIFRAMA: Koliko će ZAISTA Siti platiti Partizanu za Stevanovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 11:18

Potpisaće petogodišnji ugovor sa Građanima...Sve je gotovo, pružena je ruka ruci, Partizan sa Mančester sitijem dogovorio je transfer svog bisera Filipa Stevanovića. Stevanović je prošao lekarske preglede u Beogradu i uskoro bi trebalo da potpiše petogodišnji ugovor sa bogatim klubom sa Etihada...Plan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Pojavili se novi detalji transfera, da li je moguće da potpredsednik Partizana nije bio dobro obavešten?

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2020

Kao i kada je Sadik prelazio u Almeriju, pojavljuju se kontradiktorne informacije oko visine obeštećenja koje će inkasirati Partizan...Nažalost, Partizan u svom šturom današnjem saopštenju nije pomogao da se sve dileme otklone, ostavio je mogućnost da se i dalje spekuliše za koliko je Filip...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.