GIST BLIZU POTPISA SA ZVEZDOM: Na stolu ugovor vredan milion dolara

Izvor: Večernje novosti, 05.Jul.2019, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GIST BLIZU POTPISA SA ZVEZDOM: Na stolu ugovor vredan milion dolara

Prethodnih sedam sezona proveo je u Panatinaikosu, a 2010/2011. nosio je dres Partizana sa kojim je osvojio triplu krunu AMERIČKI krilni centar Džejms Gist (1986, 206 cm) potpisaće dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom vredan milion dolara, prenose mediji u Grčkoj. PROČITAJTE JOŠ: Dženkins potvrdio povratak u Zvezdu: Pusti psa da luta i on će pronaći put do kućePrethodnih sedam sezona proveo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u Panatinaikosu, a 2010/2011. nosio je dres Partizana sa kojim je osvojio triplu krunu. Gist je prošle evroligaške sezone prosečno beležio 7,8 poena, 3,5 skokova i 1,2 asistencije. Najbolje igre u elitnom takmičenju prikazao je u timu Partizana (11,8 poena, 6,9 skokova).
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Grčka

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

KOŠARKAŠKA BOMBA Zvezdin potpis od MILION DOLARA, dolazi ZVER POD KOŠEM i miljenik navijača Partizana /VIDEO/

Izvor: 011vodič.com, 05.Jul.2019

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Iskusni američki košarkaš Džejms Gist ima ponudu od Crvene zvezde, koja glasi milion dolara za dve godine na Malom Kalemgdanu. Gist, koji je prethodnih sedam godina igrao u Panatinaikosu, nalazi se u pregovorima sa šampionom Srbije i dogovor bi uskoro...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.