Fudbaleri Radničkog 1923 produžili niz nepobedivosti

Izvor: KGsport.info, 05.Nov.2018, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Radničkog 1923 produžili niz nepobedivosti

Susret 15. kola Prve lige Srbije između Teleoptika i Radničkog 1923, koji je odigran danas na terenu SC „Partizan-Teleoptik“, okončan je bez golova – 0:0. Bila je ovo šesta uzastopna utakmica na kojoj kragujevački prvoligaš nije osetio gorčinu poraza, što je još jedna potvrda odlične forme tima sa „Čika Dače“.

Otišli su Kragujevčani put Zemuna sa jasnom željom da ne izgube bodove i u tome su i uspeli. Upisan je jedan bod na postojeći konto i to >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << na veoma nezgodnom gostovanju mladoj i nepredvidivoj ekipi Teleoptika.
Nije bila to utakmica bogata prilikama, pa je i sasvim razumljivo zbog čega su golovi izostali. Najbolju šansu u prvom delu susreta propustio je danas veoma raspoloženi Jovan Vlalukin, koji je veštim driblingom izborio poziciju za udarac, a zatim šutirao levom nogom sa nekih 12-13 metara, ali je Raičević sjajnom paradom izbio loptu u korner.
Radnički 1923 je prvi put ozbiljnije pripretio početkom drugog poluvremena preko Tomislava Todorovića, čiji je oštar udarac sa dvadesetak metara udaljenosti završio pored stative.
Potom je na drugoj strani opet pripretio Vlalukin, koji je ovoga puta iz znatno teže situacije nego u prvom poluvremenu pokušao da matira Raičevića. Međutim, ono što Vlalukinu nije pošlo za nogom u dva navrata, umalo je učinio kapiten Kragujevčana Milan Ilić, koji je u jednoj situaciji nakon centaršuta Stefana Ilića bio blizu toga da savlada svog klupskog kolegu na golu. Srećom, pa je lopta završila pored gola.
Kragujevčani su u finišu utakmice izveli nekoliko opasnih kontri. Jednu od njih je Mile Vujasin završio udarcem iznad prečke, a potom su se u prilikama našli Lukić i Markišić, ali su njihovi pokušaji predstavljali lak plen za golmana Teleoptika Aleksandra Popovića.
TELEOPTIK – RADNIČKI 1923  0:0
ZEMUN
Stadion: SC „Partizan-Teleoptik“
Sudija: Nikola Radaković (Novi Sad)
Pomoćnici: Atila Harmat (Subotica), Ivan Mikalački (Zrenjanin)
Žuti kartoni: Šiškov, Minić, Vlalukin, Čermelj (Teleoptik), Ratković, T. Todorović (Radnički 1923)
TELEOPTIK: Popović, Vlalukin, Antonijević, Šiškov, L. Čermelj, F. Čermelj, Dramani, Minić (od 76. Milosavljević), Lakčević (od 76. Ilić), Đurić, Nović (od 81. Guzina).
RADNIČKI 1923: Raičević, Zdravković, A. Todorović, Petrović, M. Ilić, Aleksijević, Kovačević, Markišić, T. Todorović (od 80. Lukić), Vujasin (od 90. Lalić), Ratković (od 68. Maksimović).
Kragujevčani su tako uspešno okončali napornu seriju od pet utakmica u prethodnih četrnaest dana, a ujedno i stavili tačku na prvi deo takmičenja u Prvoj ligi Srbije, koji su završili na šestoj poziciji sa 24 osvojena boda
U narednom, 16. kolu fudbalere Radničkog 1923 očekuje gostovanje užičkoj Slobodi, koju su na ovosezonskoj premijeri pobedili na „Čika Dači“ rezultatom 2:0.
Foto: FK Radnički 1923
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.