FOTO: To Humska ne pamti, crno-beli komplet u sivom

Izvor: MozzartSport.com, 19.Nov.2014, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: To Humska ne pamti, crno-beli komplet u sivom

Nekoliko zanimljivih detalja sa meča osmine finala Kupa Srbije...

Fudbaleri Partizana utakmice pred domaćim navijačima uglavnom igraju u crno-belim dresovima i godinama unazad ne odstupaju od te varijante, bilo je nekoliko situacija kada su nosili crnu opremu, ali po prvi put u poslednjih ko zna koliko godina, na meču protiv Sloge, istrčali su na teren u kompletno sivoj varijanti.

Takav stajling na utakmicama igranim u Humskoj ne pamte ni stariji ljubitelji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << fudbala, a takođe je interesantno i činjenica da su se izabranici Marka Nikolića na utakmicu protiv Sloge pojavili u dresovima kratkih rukava, što odmah inicira pitanje: Kako je moguće da klub takvog renomea nema „zimsku opremu“ kao što doliči svim velikanima?

Inače, na istočnoj tribini ovoga puta nije bilo Nenada Bjekovića, nezvaničnog kandidata opozicije na predstojećim izborima, što je potpuno nova situacija, s obzirom da prati sve utakmice Partizana. Dobro upućeni ipak pretpostavljaju da je ovo čin izolacije legende crno-belih, u nameri da napravi što bolju poziciju za skupštinu zakazanu za 16. decembar i da se do tada ne oglašava u medijima.

(foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.