FOTO PRIČA: Narode Novog Zelanda, ovakvu podršku vam nikad nećemo zaboraviti!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jun.2015, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO PRIČA: Narode Novog Zelanda, ovakvu podršku vam nikad nećemo zaboraviti!

Srbija do - Novog Zelanda! Plasman omladinske reprezentacije u četvrtfinale Prvenstva sveta jednako je odjeknuo u matici i u dalekom Danidinu, na jugu države koja organizuje Mundijalito. Grad u kome živi oko 125.000 stanovnika za dve sedmice se doslovce stopio sa ambicijama našeg državnog tima, izabranici Veljka Paunovića su se sve vreme osećali kao da igraju kod kuće.

Trijumf nad Mađarima prvo je proslavljen u svlačionici srpskog tima. Naravno, najpre su pozdrav navijačima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u otadžbini uputili junak duela osmine finala Ivan Šaponjić, njegov kolega iz Partizana i asistent za prvi gol Andrija Živković, napadač Staniša Mandić i tim menadžer naše reprezentacije Igor Gačić.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.