Evrogol #2 - Škuntelar je poludeo, forma je na vrhuncu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Dec.2017, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evrogol #2 - Škuntelar je poludeo, forma je na vrhuncu! (VIDEO)

Srpski golgeter postigao pobedonosni pogodak protiv Burse u osmini finala turskog kupa

Decembar je mesec velikog povratka u golgetersku formu Petra Škuletića! Ali, ne samo da je bivši napadač Partizana ponovo počeo da trese mreže, on je u razmaku od samo dvadesetak dana postigao i drugi evrogol, koji u potpunosti može da stane na crtu onom gotovo nestvarnom protiv Sivasa na početku ovog meseca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Mreža Burse se tresla dva puta u samo tri dana, ali ovoga puta je Škuletić u prvoj utakmici osmine finala turskog kupa odapeo kao iz katapulta, čime je razgalio, ne samo prisutnu publiku u Ankari, već i televizijske komentatore.

Bio je to fantastičan, neodbranjiv udarac sa oko 25 metara, čime je srpski golgeter stigao do brojke od šest postignutih golova u ovoj sezoni. Polovina njih pala je upravo tokom decembra.

Škuletić je dres Genčlerbirligija obukao prošlog leta, stigao je u Ankaru kao slobodan igrač nakon rastanka sa moskovskom Lokomotivom. Čini se da je u prvih nekoliko meseci najveći problem predstavljala adaptacija na turski fudbal, ali je sada prepun samopouzdanja i nalazi se u formi koja bi možda mogla da ga približi i dresu sa nacionalnim grbom.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRAĆKA - Nova golčina Petra Škuletića! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Dec.2017

Tri nedelje nakon što je u duelu sa Sivašom postigao gol sa kojim bi mogao uđe u uži izbor za "Puškaša", Petar Škuletić još jednom oduševio...Bivši napadač Partizana i moskovske Lokomotive Petar Škuletić ponovo je zadivio ljubitelje fudbala u Turskoj...Svega tri nedelje nakon prelepog gola...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.