Ekipa je spremna, radimo na svim mogućim detaljima

Izvor: Beta Video, 07.Avg.2019, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekipa je spremna, radimo na svim mogućim detaljima

BEOGRAD - Partizan će sutra u 21.00 igrati na svom stadionu protiv Malatije prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. ``Ekipa je spremna, radimo na svim mogućim detaljima za koje mislimo da mogu da nam donesu odredjenu prednost. Verujem da možemo još da dignemo nivo trke i kvaliteta igre. To je suština početka sezone da dižete formu. Trebalo bi da smo posle četiri utakmice već u dobroj takmičarskoj formi. Tu vidim prednost u odnosu na rivala koji je još u pripremama``, kazao je trener fudbalera Partizana Savo Milošević.(CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Savo Milošević

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Milošević: Malatija pravi test, najbitniji meč ove jeseni

Izvor: RTS, 07.Avg.2019

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je danas da će njegov tim u meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Malatije imati pravi test i da je u pitanju najvažniji duel ove jeseni. . "Stalno sam ponavljao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.