Duljaj: Nemoj da mi diraš familiju, oca, burek...

Izvor: B92, 31.Avg.2023, 23:01

Duljaj: Nemoj da mi diraš familiju, oca, burek...

Tremer Partizana Igor Duljaj govorio je posle poraza u plej-ofu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Fudbaleri Partizana poraženi su rezultatom 1:0 u revanšu od Nordsjelanda, a crno-beli su svoje ovogodišnje evropsko putešestvije završili na bolan način, ukupnim porazom 6:0

"Veoma je teško posle 5:0 odigrati meč protiv izuzetno kvalitetnog tima. Važna je izjava trenera da oni imaju sistem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da su stabilni i u tim uslovima možeš da radiš, mlada su ekipa koja zna šta hoće i sve to je uticalo i na mene i nisam mogao ni da slušam kako neko vređe nekog igrača sa tribina i to je mnogo ružno. Nemoj da mi diraš familiju, oca, burek... To je mnogo ružno i to nije opravdanje. Pobedio je bolji tim. Čestitam kolegi, a nas čeka u nedelju meč sa IMT-om. Pobedio je bolji tim sa kvalitetnijim igračima", rekao je Duljaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.